Offertförfrågan


Begär ny offert

Här kan du göra en offertförfrågan.


Företagsuppgifter

Fyll gärna i fullständiga uppgifter. Fält markerade med ”*” är obligatoriska och måste vara ifyllda för att offertförfrågan ska kunna skickas till oss.


Offertförfrågan avser

Du har möjlighet att få en offert gällande Kurs/Utbildning och/eller annat.


Offertförfrågan avser följande standard(er)

Ange den/de standarde(er) som du önskar offert för. Längst ner har du möjlighet att fylla i annan standard. Gäller din offertförfrågan en provning eller produktcertifiering vänligen ring 010-516 50 00.


Om ni är certifierade idag

Om ni har ett certifierat ledningssystem idag vänligen ange standard samt certifieringsorgan.


Företagsbeskrivning

Fyll i fälten med kortfattad information. När det gäller ”Företagets organisation…” har du möjlighet att bifoga dokument med organisationsschema etc genom att klicka på knappen ”Bläddra…”. Fältet ”Antalet anställda" är obligatoriskt.


Vid filial(er)/verksamhetsort(er)

Vid flera filialer/verksamhetsorter kan du fylla i fälten och klicka på ”lägg till i listan” för att sedan fylla i nästa ort. Om du har ett dokuemnt med motsvarande information går det bra att bifoga det genom att klicka på ”Bläddra…”


Övrig företagsinformation

Vid några av textrutorna kan du välja att bifoga en fil med efterfrågad information istället för att skriva i textrutan. Om du har önskemål om när certifieringen ska ske kan du ange det i rutan ”Övriga krav eller önskemål”.


Utbildning/Kurs eller annat

Beskriv ditt önskemål i rutan (tex antal dagar, önskemål om plats, innehåll, eventuellt kursmaterial)


Bekräfta och skicka offertförfrågan

Din offertförfrågan är nu klar att skickas till RISE Certifiering. Var vänlig att kontrollera dina uppgifter nedan och klicka sedan på Bekräfta-knappen för skicka uppgifterna. Vill du ändra något, så gå tillbaka genom att klicka på << Föreg.